Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de buzluk cin*yeti: Kova kova buz taşımış

İzmir'de buzluk cin*yeti: Kova kova buz taşımış

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde balıkçı barınağında bir teknede bulunan ces*din ardından güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de buzluk cin*yeti: Kova kova buz taşımış
KAYNAK: İHA

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 7 Ağustos akşamı Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında korkunç bir cin*yet işlendi. Teknede ces*t bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri hemen olay yerine intikal etti.

A W264385 02 Result

Ces*di Derin Dondurucuda Bulundu

Polis ekipleri, teknede yaptıkları incelemede bir derin dondurucuda genç bir kadına ait ces*t buldu. Hilmiye Tuğba Esgin'e ait olduğu belirlenen ces*t, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kız kardeşi, ces*din Hilmiye Tuğba Esgin'e ait olduğunu tespit etti.

A W264385 03 Result

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şüpheli Şenol A. ile mağdurun teknede buluştuğu ve şüphelinin tekneye kovayla buz taşıdığı anlar yer aldı. Şüphelinin cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

A W264385 04 Result

Şüpheli Şenol A., emniyetteki ifadesinde cinayeti Hilmiye Tuğba Esgin'in kız arkadaşı olduğunu ve kıskançlık yüzünden gerçekleştirdiğini belirtti. Şenol A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, karısı D.A. ve K.B.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

A W264385 06 Result

A W264385 07 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 yaşındaki çocuk dördüncü kattan düştü

3 yaşındaki çocuk dördüncü kattan düştü