Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul'da İETT Otobüsü Kontrolden Çıkarak Gelinlik Mağazasına Girdi

İstanbul'da İETT Otobüsü Kontrolden Çıkarak Gelinlik Mağazasına Girdi

İstanbul Bayrampaşa'da İETT otobüsü kaza yaparak bir gelin mağazasına girdi. Yolculardan bazıları hafif yaralandı, dükkanda büyük maddi hasar oluştu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da İETT Otobüsü Kontrolden Çıkarak Gelinlik Mağazasına Girdi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bayrampaşa ilçesi Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana gelen kazada, İETT otobüsü kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir gelin mağazasına girdi. Kazada, otobüste bulunan yolculardan bazıları hafif şekilde yaralanırken, dükkanda büyük çapta maddi hasar oluştu.

Saat 18.20 sıralarında meydana gelen kazada, 36 KE kodlu Eminönü seferini yapan İETT otobüsü, şoförünün yeşil ışıkta gaza basmasıyla birlikte direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otobüs, önce yol kenarında park halinde bulunan 34 BLA 163 plakalı araca çarptı, ardından kaldırımdaki koruma mantarlarını aşarak dört katlı binanın giriş katında yer alan gelinlik dükkanına girdi.

Dükkan İçinde Bulunanlar Şans Eseri Kurtuldu

Kaza anında gelinlik dükkanında bulunan vatandaşlar, otobüsün hızla içeriye dalmasıyla birlikte dükkanın iç kısımlarına ilerleyerek olası bir faciadan kurtuldu. Otobüs içerisindeki bazı yolcular ise hafif yaralanarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

her şeyi paramparça yapacaktı

Kazaya tanık olan Sevgi Eker, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Ekmek almaya gidiyordum, buradan araba hızlı bir şekilde daldı. Yoksa buradan aşağı doğru gitse her şeyi paramparça yapacaktı. Olaydan sonra biraz sakinleştim. Çok büyük bir kazadan kurtuldu burası'' dedi.

Kaza sonrası olay yerine gelen ekipler, sıkıştığı yerden çıkarılamayan otobüsü çekici yardımıyla kurtardı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Biden ve Zayed Al Nahyan Orta Doğu'daki Gerilimi Ele Aldı

Biden ve Zayed Al Nahyan Orta Doğu'daki Gerilimi Ele Aldı