Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul'da Düğün Konvoyu Sırasında Trafiği Engelleyen 5 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul'da Düğün Konvoyu Sırasında Trafiği Engelleyen 5 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Küçükçekmece’de düğün konvoyu yaparak trafiği engelleyen 5 kişi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde gerçekleştirilen bir düğün konvoyu, trafiğin akışını ciddi şekilde engelledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından harekete geçildiğini duyurdu. Yerlikaya, trafiği tehlikeye atan şahısların kısa sürede tespit edilerek gözaltına alındığını belirtti.

5 Kişi Gözaltına Alındı

Yapılan araştırmalar sonucunda, trafik akışını engelleyen şahısların Y.K, M.A, A.Ü, M.K. ve Ö.F.B. olduğu belirlendi. 

Trafik Cezaları ve Adli İşlemler

Gözaltına alınan şahıslara, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, saygısızca araç kullanmak, diğer araçların ilerleyişine engel olacak şekilde sürmek, konvoy yapmak, taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasak olduğu yerde duraklamak, görüşü engelleyecek film ve cam takmak ve yayaların trafiğini tehlikeye sokacak şekilde davranışta bulunmak gibi çeşitli ihlallerden dolayı trafik cezaları kesildi. Ayrıca bu kişiler, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 179. maddesi olan "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Yerlikaya’dan Uyarı: “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Atanlar Adalete Teslim Edilecek”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düğün konvoyu yaparak trafiği aksatan ve güvenliği tehlikeye atanlara karşı sert bir uyarıda bulundu. Yerlikaya, “Saygısızca araç kullananlar, konvoy yaparak trafik güvenliğini hiçe sayanlar, karayolunu kapatarak trafik akışını engelleyenler; bu tür davranışlardan vazgeçin. Böyle davrandığınız takdirde sizleri bir bir tespit edip adalete teslim etmeye kararlıyız,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Demirspor-Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı