Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul'da DHKP/C Üyesi Caner Koç MİT ve Emniyet Operasyonuyla Yakalandı

İstanbul'da DHKP/C Üyesi Caner Koç MİT ve Emniyet Operasyonuyla Yakalandı

İstanbul'da Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyon kapsamında, terör örgütü DHKP/C üyesi olduğu iddia edilen Caner Koç yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da DHKP/C Üyesi Caner Koç MİT ve Emniyet Operasyonuyla Yakalandı

İstanbul'da Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyon kapsamında, terör örgütü DHKP/C üyesi olduğu iddia edilen Caner Koç yakalandı. Güvenlik ve istihbarat kaynaklarına dayanarak elde edilen bilgilere göre, DHKP/C'nin içinde kritik bir isim olarak bilinen Koç, uzun süredir takip altındaydı.

MİT tarafından tespit edilen Koç'un adresi, bilgi akışı doğrultusunda İstanbul Terörle Mücadele Şubesine iletilerek operasyonun düğmesine basıldı. Sancaktepe'deki bir evde saklandığı belirlenen Koç, 17 Aralık tarihinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. Daha önce polisiye soruşturmalardan geçmiş olan DHKP/C üyesi Caner Koç, TEM şubesinde sorguya alındı. Zanlı, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan Koç, yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan İYİ Parti'den istifa etti!

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan İYİ Parti'den istifa etti!