Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul'da 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi

İstanbul'da 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi

İstanbul'un ilçesi Arnavutköy'de yapılan operasyonda kaçak yolla getirilen tıbbi sülükler ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da 100 bin adet tıbbi sülük ele geçirildi
KAYNAK: İHA

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Arnavutköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri, bir otelde gerçekleştirilen operasyonda Türkiye'ye kaçak yolla getirilen 28 kilogram ağırlığındaki ve yaklaşık 100 bin adet tıbbi sülüğü ele geçirdi. Bu operasyon kapsamında yakalanan 2 şahsa toplamda 2 milyon lira ceza kesildi.

A W173085 03 Result

Otele Baskın

Savcılık talimatı ve alınan arama izniyle hareket eden ekipler, Arnavutköy'deki bir otele operasyon düzenledi. Operasyon sırasında, özel keseler içerisinde 28 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 100 bin adet civarında tıbbi sülük bulundu. Söz konusu sülüklerin kaçak olarak İran'dan Türkiye'ye getirildiği ve pazarlanmak amacıyla kullanıldığı belirlendi. Ancak, sülüklerle ilgili herhangi bir evrak ya da belge bulunamadı.

Tıbbi Sülüklere El Konuldu

Ekipler, su ürünleri kanunu kapsamında yasadışı yolla Türkiye'ye getirilen tıbbi sülüklere el koydu. Kaçak olarak Türkiye'ye getirilen sülükleri taşıyan 2 yabancı uyruklu şahsa ise toplamda 2 milyon 624 bin 408 lira idari para cezası uygulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bolu'da vatandaşlara 20 bin fidan dağıtıldı

Bolu'da vatandaşlara 20 bin fidan dağıtıldı