Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul'da 1 Lira İndirim Yüzünden Cin*yet: Baba ve Kız Öldü

İstanbul'da 1 Lira İndirim Yüzünden Cin*yet: Baba ve Kız Öldü

Sultanbeyli'de ekmeğe yapılan 1 liralık indirim yüzünden çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Aytaç ve Berivan Ağbaba, silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da 1 Lira İndirim Yüzünden Cin*yet: Baba ve Kız Öldü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesi Hasanpaşa Mahallesi'nde, iki market sahibi arasında çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. 

Olayda, Aytaç Ağbaba (52) ve kızı Berivan Ağbaba (24), indirim tartışması sonrası silahla vurularak hayatını kaybetti.

Tartışma Şiddetli Kavgaya Dönüştü

Olay, gece saat 23.45 sıralarında bir markette başladı. İddiaya göre, mahalledeki iki market arasında ekmeğe yapılan 1 liralık indirim yüzünden tartışma çıktı. E.B. isimli şahıs, Aytaç Ağbaba ile yaşadığı sözlü tartışmanın ardından sinirlenerek belindeki silahı çıkardı ve baba-kızı vurdu.

Aytaç ve Berivan Ağbaba Kurtarılamadı

Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aytaç Ağbaba ve kızı Berivan Ağbaba kanlar içinde yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen baba ve kızı kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüpheli E.B. ise olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı.

"Bir Şarjör Boşaltmış"

Olayın tanığı olan aile yakını Osman Çimen, iki market sahibi arasında fiyat rekabeti yüzünden tartışma çıktığını belirterek, "İnsanlar kavgayı ayırmış ama E.B. silahıyla geri dönüp vurmuş. İkisini de kaybettik" dedi. Diğer bir mahalle sakini Nurettin Turan ise, "Silah seslerini duyduk, bir şarjör boşaltmış. Olay yerine gittiğimizde polis ve ambulans vardı" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ömer Bolat Temmuz ayı iş gücü verilerini değerlendirdi

Ömer Bolat Temmuz ayı iş gücü verilerini değerlendirdi