Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul Metrosu'nda yürüyen merdiven ikiye ayrıldı

İstanbul Metrosu'nda yürüyen merdiven ikiye ayrıldı

İstanbul Sarıyer'de Atatürk Oto Sanayi metro istasyonunda yürüyen merdivenlerin basamakları kırıldı. Panik yaşanan istasyonda bir yolcu son anda kurtuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Metrosu'nda yürüyen merdiven ikiye ayrıldı
KAYNAK: İHA

İstanbul'da bulunan Sarıyer Atatürk Oto Sanayi metro istasyonunda yürüyen merdiven basamaklarının kırılması, metro yolcuları arasında büyük paniğe neden oldu.

yürüyen merdiven ikiye ayrıldı

Olay, saat 17.30 sıralarında Hacıosman-Yenikapı metrosunun geçtiği sırada meydana geldi. Vatandaşların indiği esnada yürüyen merdivenin iki basamağının ortadan ikiye ayrıldığı görüldü. Şans eseri merdivenlerin başında kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Ancak yaşanan bu olay metro istasyonunda büyük bir korku yarattı.

Yolcular Büyük Panik Yaşadı

Olay anında yürüyen merdivenlerden inen yolcular, aniden kırılan basamaklar karşısında büyük bir şaşkınlık ve korku yaşadı. Merdivenlerin durdurulmasıyla birlikte istasyonda güvenlik önlemleri alındı. Olay yerinde herhangi bir yaralanma yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Vatandaşlar, olayın ardından bir süre metro istasyonunda tedirgin bekleyişini sürdürdü.

“Son Dakikada Kurtuldum”

Olayın tanıklarından biri olan Aysel Çavuşoğlu, yaşadığı korkuyu şu sözlerle dile getirdi: "Ben yürüyen merdivenden indim, arkamda bir beyefendi vardı o da indi, sonra merdiven çöktü. Çok korktum, son dakikada kurtuldum. Bu korkuyla artık nasıl metroya bineceğiz bilemiyorum. Burada her gün işe gidip geliyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni doğan bebek Fethiye'de ormana terk edildi

Yeni doğan bebek Fethiye'de ormana terk edildi