Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul-Kocaeli Yolunda Tur Otobüsü Kaza Yaptı! 43 Kişi Bir Saatte Kurtarıldı

İstanbul-Kocaeli Yolunda Tur Otobüsü Kaza Yaptı! 43 Kişi Bir Saatte Kurtarıldı

İstanbul'dan Kocaeli'ye gelen tur otobüsü, yoldan çıkarak yan yattı. Kurtarma ekipleri tarafından yaklaşık bir saatte kurtarılan 43 kişi, kazada yaralanmadan kurtuldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul-Kocaeli Yolunda Tur Otobüsü Kaza Yaptı! 43 Kişi Bir Saatte Kurtarıldı
KAYNAK: İHA

İstanbul'dan Kocaeli'ye seyir halinde olan bir tur otobüsü, Kartepe ilçesi SEKA Kampı yolunda kaza yaptı.

34 FZY 926 plakalı otobüs, karşıdan gelen araca yol vermek isterken yolun dar olması nedeniyle tekerinin boşluğa düşmesi sonucu yoldan çıktı ve yan yattı. Otobüs, yaklaşık 30-40 metre sürüklendikten sonra yan yatmış olarak durdu.

Kurtarma Operasyonu Yapıldı

Kazada araçta bulunan 42 yolcu ve sürücü Ramazan Kul, kaza yerinde mahsur kaldı. Olay yerine yapılan ihbar sonrası sağlık, jandarma, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri hızla sevk edildi. Ekipler, aracın güvenliğini sağladıktan sonra yaklaşık bir saat süren kurtarma operasyonuna başladı. Çocuklar da dahil olmak üzere toplam 43 kişi, pencerelerden merdiven yardımıyla kurtarıldı. Olay anında bazı yolcular panik yaşasa da, yaralanan kimsenin olmaması rahatlatıcı bir durum sağladı.

Sürücü Ramazan Kul, olay sırasında kendisini sağ tarafa atarak tekerleğin boşluğa düşmesini ve otobüsün sürüklenmesini anlattı. Bir yolcu ise kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamadığını belirterek, İstanbul'dan gezi için yola çıktıklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziosmanpaşa'da Çatı Tadilatı Esnasında Facia Önledi

Gaziosmanpaşa'da Çatı Tadilatı Esnasında Facia Önledi