Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul Kağıthane'de 13 Katlı Binanın Çatısında Yangın: Ekipler İnceleme Başlattı

İstanbul Kağıthane'de 13 Katlı Binanın Çatısında Yangın: Ekipler İnceleme Başlattı

İstanbul Kağıthane'de 13 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevrede korkuya neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, çıkış sebebine ilişkin inceleme başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Kağıthane'de 13 Katlı Binanın Çatısında Yangın: Ekipler İnceleme Başlattı
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, Hamidiye Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde sabah saat 07.00 sıralarında 13 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa süre içinde tüm çatıyı sardı ve büyük bir paniğe yol açtı.

Yangını gören çevredeki vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Çatıdan yükselen alevler, bina sakinlerini büyük bir korkuya sevk etti. Bina sakinleri, alevlerin yükselmesini görerek kendi imkanlarıyla dışarıya çıktı ve güvenli bir mesafeye çekildi.

Olay yerine ihbar üzerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Yangının yayılmasını önlemek için geniş çaplı bir çalışma yapıldı.

Yangının Sebebi Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, yangının nedenini belirlemek ve benzer olayların tekrarını önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Heybeliada'da Ormanlık Alanda Yangın: Vatandaşlar ve İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Heybeliada'da Ormanlık Alanda Yangın: Vatandaşlar ve İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti