Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Isparta'da sorunlu genç babasını babasını öld*rdü

Isparta'da sorunlu genç babasını babasını öld*rdü

Isparta'nın Senirkent ilçesinde psikolojik sorunlar yaşayan bir kişi, tartışma sırasında babasını kesici aletle yaraladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da sorunlu genç babasını babasını öld*rdü
KAYNAK: İHA

Isparta'nın Senirkent ilçesinde psikolojik sorunlar yaşayan bir adam, tartışma sırasında babasını kesici aletle yaraladı. Ağır yaralanan baba, hastanede hayatını kaybetti.

Gece saatlerinde, Senirkent'in Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı. Alınan bilgiye göre, O.S. (27) ile babası Abdullah S. (51) arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda O.S., babasını kesici bir aletle boğazından yaraladı.

A W235232 01

Olayı gören çevre sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Abdullah S., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Senirkent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Abdullah S.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olay yerinde yapılan incelemeler devam ediyor ve O.S. gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaz Kur'an Kursu Ne Zaman Başlıyor 2024? Yaz Kur'an Kursu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yaz Kur'an Kursu Ne Zaman Başlıyor 2024? Yaz Kur'an Kursu Başvurusu Nasıl Yapılır?