Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İş İnsanı Furkan Dağlı Bir Kişiye Çarpıp Kaçtı! 31 Suçtan Kaydı Bulunmasına Rağmen Serbest Bırakıldı

İş İnsanı Furkan Dağlı Bir Kişiye Çarpıp Kaçtı! 31 Suçtan Kaydı Bulunmasına Rağmen Serbest Bırakıldı

Beşiktaş'ta aşırı hız yaparak bir kişiye çarpıp kaçan Furkan Dağlı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 31 suç kaydı bulunan Dağlı'nın, yaralı kişiye yardım etmeden kaçtığı öğrenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İş İnsanı Furkan Dağlı Bir Kişiye Çarpıp Kaçtı!  31 Suçtan Kaydı Bulunmasına Rağmen Serbest Bırakıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş’ta, boş yolda aşırı hız yaparak park halindeki araçlara çarpan ve ardından Dila Kıraslı'ya da çarpan Furkan Dağlı, çarpmanın etkisiyle yaralanan Kıraslı'nın hastaneye kaldırılmasına rağmen arkasına bakmadan olay yerinden kaçtı. Dağlı, daha sonra yakalanarak gözaltına alındı. Ancak, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Yaralanan Dila Kıraslı, çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Kıraslı'nın durumunun iyiye gittiği belirtiliyor. İnsan kaynakları uzmanı olarak çalışan Kıraslı’nın tedavisi halen devam ediyor.

Fdjh

Dağlı’nın Suç Geçmişi

Halk TV'den Berfin Funda Açıkbaş’ın haberine göre, Furkan Dağlı'nın 31 suç kaydı bulunuyor ve bu suçlar arasında kasten yaralama da yer alıyor. Olayın ardından Çerkezköy polisi tarafından yakalanan Dağlı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Dağlı'nın serbest bırakılmasında, yaralı kişinin durumunun iyiye gitmesinin etkili olduğu iddia ediliyor.

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'nün kazaya dair dosyaları Çerkezköy Emniyeti'ne göndereceği öğrenildi. Dağlı'nın savcılığa çıkarılmaması ve serbest bırakılması kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Enduro Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

Antalya Enduro Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak