Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İran'dan Türkiye'ye Giriş Yapan Tırda 2 Tondan Fazla Met*mfetamin Ele Geçirildi

İran'dan Türkiye'ye Giriş Yapan Tırda 2 Tondan Fazla Met*mfetamin Ele Geçirildi

Ticaret Bakanlığı, İran'dan Türkiye'ye giriş yapan bir tırda 2.2 ton pudraya emdirilmiş metamfetamin cinsi uyuşturucu maddenin Gümrükler Muhafaza ekiplerince ele geçirildiğini açıkladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İran'dan Türkiye'ye Giriş Yapan Tırda 2 Tondan Fazla Met*mfetamin Ele Geçirildi
KAYNAK: İHA

Ticaret Bakanlığı, İran'dan Türkiye'ye giriş yapan bir tırda, pudra cinsi eşya içerisine emdirilmiş 2.2 ton metamfetamin ele geçirildiğini duyurdu. Gümrükler Muhafaza ekiplerinin dikkatli ve titiz çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen bu büyük operasyon, uyuşturucu ticaretine ağır bir darbe indirdi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Gümrükler Muhafaza birimleri, yasal yük olarak beyan edilen pudra cinsi eşyanın içinde metamfetamin tespit etti. Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, ekiplerin dikkatli ve özverili çalışmaları sayesinde zehir tacirlerinin planları bozuldu.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturmanın Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ettiği belirtildi. Bakanlık, uyuşturucu maddelerin yasadışı trafiğini önlemek için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.

'Gençlerin Zehirlenmesine Karşı Mücadele'

Bakanlık açıklamasında, "Birimlerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında, uyuşturucu maddelerin yasadışı trafiğini önleyerek gençlerimizin zehirlenmesine karşı yürütülen kararlı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Temmuz enflasyonu açıklandı

Son dakika! Temmuz enflasyonu açıklandı