Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan "Narkoçelik-39" Operasyonu

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan "Narkoçelik-39" Operasyonu

44 ilde düzenlenen Narkoçelik-39 operasyonlarında 470 kilogram uyuşturucu madde ve milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirilirken, 293 şüpheli gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan "Narkoçelik-39" Operasyonu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 44 ilde düzenlenen Narkoçelik-39 operasyonlarının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. 

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda 470 kilogram uyuşturucu madde ve 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu ticaretine büyük darbe vuran operasyonlar sonucu 293 şüpheli yakalandı.

Büyük çaplı operasyonlar: 44 ilde eş zamanlı baskınlar

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen operasyonlar, Türkiye genelinde geniş çapta yürütüldü. İstanbul, Yalova, Gaziantep, İzmir, Ankara, Antalya, Konya gibi birçok ilde gerçekleştirilen operasyonlar, 681 ekip, 1.876 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeği ile yürütüldü. Bu kapsamlı operasyonlar, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik ciddi bir adım olarak değerlendirildi.

İl emniyet müdürlükleri koordinesinde operasyonlar

Operasyonlara katılan emniyet müdürlükleri, narkotik suçlarla mücadele konusunda kararlılıklarını bir kez daha ortaya koydu. Operasyonlar süresince şüphelilerin takibi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi için yoğun çalışmalar gerçekleştirildi. İstanbul, Yalova, Gaziantep, İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Samsun, Adana gibi iller operasyonların başlıca yürütüldüğü merkezler oldu.

Uyuşturucuya karşı kararlılık mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların ardından yaptığı açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Türkiye genelinde yürütülen bu operasyonların uyuşturucu ticaretine ciddi bir darbe vurduğunu belirten Yerlikaya, Narkoçelik-39 operasyonlarının, suç örgütlerine göz açtırmamak adına önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fiyat 3 bin TL'den 6 bin TL'ye çıktı: Isınma artık lüks mü oluyor?

Fiyat 3 bin TL'den 6 bin TL'ye çıktı: Isınma artık lüks mü oluyor?