Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İçişleri Bakanı Yerlikaya: Bozdoğan-33 Operasyonlarında 58 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Bozdoğan-33 Operasyonlarında 58 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadele kapsamında 11 ilde gerçekleştirilen "Bozdoğan-33" Operasyonlarında toplamda 58 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Yerlikaya: Bozdoğan-33 Operasyonlarında 58 Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, 11 ilde düzenlenen "Bozdoğan-33" Operasyonlarında 58 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, bu operasyonların terör örgütlerinin propagandasını yapan, örgüt içerisinde faaliyette bulunduğu tespit edilen ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü provoke etmeye çalışan şahıslara yönelik olduğunu belirtti.

Antalya ve İzmir'deki Operasyonlar

Yerlikaya, paylaşımında ayrıca Antalya ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda sol terör örgütlerinin propagandasını yapan 4 şüphelinin daha yakalandığını açıkladı. Bakan, bu operasyonların devam edeceğini ve güvenlik güçlerinin üstün gayretleriyle teröristlere göz açtırmayacaklarını vurguladı.

Operasyonlarda Ele Geçirilen Malzemeler

İçişleri Bakanı'nın açıklamasına göre, operasyonlarda 5 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği, AK-47 tüfeği ve çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi. Yerlikaya, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜRK-İŞ açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı: Asgari ücreti şimdiden geçti

TÜRK-İŞ açlık ve yoksulluk sınırını açıkladı: Asgari ücreti şimdiden geçti