Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Kıskaç-18 Operasyonlarında 90 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Kıskaç-18 Operasyonlarında 90 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 gün içinde gerçekleştirilen "Kıskaç-18" operasyonlarında FETÖ'ye yönelik büyük bir darbe vurulduğunu ve 17 ilde 90 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Kıskaç-18 Operasyonlarında 90 Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 gün içinde FETÖ'ye yönelik 17 ilde gerçekleştirilen "Kıskaç-18" operasyonlarında toplam 90 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalarda, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Denizli, Edirne, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kütahya, Malatya, Şanlıurfa ve Tekirdağ'da operasyonlar düzenlendi.

Şüphelilerin Eylemleri

Operasyonlar sonucunda yakalanan şüphelilerin, örgütün sözde "emniyet mahrem yapılanması, adliye mahrem yapılanması ve güncel yapılanması" içerisinde faaliyet gösterdikleri, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları belirlendi. Ayrıca, ifadeler ve teşhisler doğrultusunda şüphelilerin, örgütün "Gaybubet evi" olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Operasyonlar sonucunda, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile birlikte, dijital materyaller ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurban Bayramı yaklaşıyor! Otobüs biletleri tükenmeye başladı

Kurban Bayramı yaklaşıyor! Otobüs biletleri tükenmeye başladı