Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Heybeliada'da Ormanlık Alanda Yangın: Vatandaşlar ve İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Heybeliada'da Ormanlık Alanda Yangın: Vatandaşlar ve İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Heybeliada'da sabah saatlerinde ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kontrol altına alındı. Yangının sigara izmaritinden kaynaklandığı düşünülüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Heybeliada'da Ormanlık Alanda Yangın: Vatandaşlar ve İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Heybeliada ilçesinde, Bayraktepe mevkiinde sabah saat 05.00 sıralarında ormanlık alanda yangın meydana geldi. İlk belirlemelere göre, yangının bir sigara izmaritinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Yangın, kısa süre içinde geniş bir alana yayıldı.

Yangını fark eden çevre sakinleri, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için hızlı bir şekilde müdahale etti. Vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardım ederek söndürme çalışmalarına destek verdi.

Yangında Kayıp Yok, Ormanlık Alan Küle Döndü

Yangında ölü veya yaralı olmadığı bildirildi. Ancak, yangında zarar gören ormanlık alan tamamen küle döndü. İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar, yangının tamamen sönmesini sağladıktan sonra, olay yerinde detaylı bir temizlik ve inceleme çalışması yürütüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Yangının nedenine ilişkin daha fazla bilgi edinmek amacıyla itfaiye ve ilgili yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Yangının tekrar meydana gelmemesi için önlemler alınacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de Zincirleme Kaza: Bir Ölü Bir Yaralı

Denizli'de Zincirleme Kaza: Bir Ölü Bir Yaralı