Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı

Hatay'da seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın, sürücü tarafından fark edilerek itfaiye ekiplerine bildirildi. Yangın, müdahale sonucu kontrol altına alındı ancak araç kullanılamaz hale geldi. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı
KAYNAK: AA

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde seyir halindeki bir otomobilde meydana gelen yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alındı. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 33 VAK 44 plakalı araç, Reyhanlı-Kırıkhan yolu üzerinde ilerlerken aniden motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

Olay Anında Müdahale Edildi

Otomobil sürücüsü, aracını hemen kenara çekerek durumu yetkililere bildirdi. Bu ihbar üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, hızla olay yerine intikal ederek yangına müdahalede bulundu.

Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

İtfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde yangının çevredeki araçlara ve yapısal bir hasara yol açması önlenmiş oldu.

Araç Kullanılamaz Hale Geldi

Yangın sonrasında araçta ciddi maddi hasar meydana geldi. Motor bölümünde çıkan yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi. Araç sahibi ise yaşadığı şokun ardından polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uyuşturucuyla yakalanan şahıs gözaltına alındı

Uyuşturucuyla yakalanan şahıs gözaltına alındı