Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü 2 Ağır Yaralı

Hatay'da Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü 2 Ağır Yaralı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin dereye uçması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü 2 Ağır Yaralı
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin dereye uçması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerin yanı sıra, yaralılar da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Reyhanlı-Antakya yolunun Konuk Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. İlk incelemelere göre, 31 ANJ 095 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki durağa çarptı ve ardından dereye uçtu. Kazayı gören vatandaşların hızlı müdahalesiyle birlikte, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

2 Kişinin Durumu Ağır 

Olay yerine gelen ekipler tarafından araçta bulunan 4 kişi kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Ancak, yabancı uyruklu oldukları belirlenen 4 şahıstan 2'si kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Diğer 2 yaralının ise durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Araştırma Devam Ediyor

Kazanın ardından, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Ekipler, araç içerisinde başka bir kişinin olup olmadığını araştırırken, kazaya neyin sebep olduğunu belirlemek için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fahrettin Koca: "Depremin Ardından Hatay'ın Yaralarını Sarmak İçin Gayret Ediyoruz"

Fahrettin Koca: "Depremin Ardından Hatay'ın Yaralarını Sarmak İçin Gayret Ediyoruz"