Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da muhtar kavgasının nedeni tükürük mü?

Hatay'da muhtar kavgasının nedeni tükürük mü?

Hatay'ın Bitiren Mahallesi'nde eski ve yeni muhtar arasında yaşanan kavganın nedeninin tükürük olduğu iddia edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da muhtar kavgasının nedeni tükürük mü?
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesi Bitiren Mahallesi'nde, eski ve yeni muhtar arasında yaşanan kavganın nedeninin tükürük olduğu iddia edildi. Kafası yarılan ve kolu kırılan eski muhtar Halit Bolat, darp edildiği anlara ait görüntüleri kamuoyuyla paylaştı.

A W255987 02

Seçim Sonrası Gerginlik

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Bitiren Mahallesi'nde kıyasıya geçen muhtarlık yarışını 20 oy farkla Adem Bekler kazandı. Seçimden yaklaşık dört ay sonra, eski muhtar Halit Bolat ile yeni muhtar Adem Bekler arasında yaşanan kavga, mahallede büyük yankı uyandırdı. Bolat, olayların seçimden kaynaklanmadığını ve yeni muhtar Bekler'in eşinin tükürüğüyle başladığını iddia etti.

A W255987 03

Kavganın Nedeni Tükürük Mü?

Eski muhtar Halit Bolat, olayların detaylarını şu sözlerle aktardı: 'Muhtarla evlerimiz karşı karşıya olduğu için annem oradan geçerken karısı tükürüyor. Annem de neye tükürüyorsun diye sorduğunda, tükürüyorum işte üzerinize alıyorsanız size tükürüyorum dedi.' Bolat, bu olayın ardından annesiyle birlikte muhtar Bekler ve ailesi tarafından darp edildiğini belirtti.

Planlı Saldırı İddiası

Bolat, mevcut muhtar Bekler'in kendisini itibarsızlaştırmak ve mahallede kışkırtıcı durumlar yaratmak için planlı bir şekilde hareket ettiğini ifade etti. 'Kafama parke taşıyla vurdu, başım döndü ve yere düştüm. Hepsi birden üzerime çullandı. Mevcut muhtar beni yıpratmaya çalışıyor, amacı kendine rakip olmam' dedi.

A W255987 01 Result

Darp Anları Güvenlik Kamerasında

25 Temmuz tarihinde yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri, eski muhtar Halit Bolat'ın darp edildiği anları net bir şekilde ortaya koydu. Bolat, 'Bir dönem ben köyde muhtarlık yaptım, sevilen kişiyim. Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 5 Genç Hırsızlık ve Polis Mukavemeti Nedeniyle Gözaltına Alındı

Antalya'da 5 Genç Hırsızlık ve Polis Mukavemeti Nedeniyle Gözaltına Alındı