Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da hafriyat kamyonu tehlike saçtı! Şoför damperi açık unuttu

Hatay'da hafriyat kamyonu tehlike saçtı! Şoför damperi açık unuttu

Hatay'da hafriyat kamyonunun damperi açılarak 200 metre boyunca yola toprak döktü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Antakya ilçesi Rüstem Tümer Caddesi'nde meydana gelen olayda, seyir halindeki bir hafriyat kamyonu damperini açarak 200 metre boyunca yola toprak döktü. Bu tehlikeli anlar güvenlik kamerasına yansırken, vatandaşlar duruma büyük tepki gösterdi.

A W238123 02 Result

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkıma uğrayan Hatay’da, binlerce bina yerle bir oldu. Şehirde, bir yandan yeni binalar yükselirken diğer yandan hasarlı binalar yıkılmaya devam ediyor. Şehrin trafiğinde en sık rastlanan araçlardan biri olan hafriyat kamyonları, zaman zaman ölümcül kazalara neden olabiliyor. Bu kamyonlardan biri, Antakya ilçesi Rüstem Tümer Caddesi'nde damperini açarak 200 metre boyunca yola toprak döktü. Güvenlik kamerasına yansıyan bu olay, vatandaşların tepkisini çekti.

A W238123 04 Result

Vatandaşların Tepkisi

Olayın ardından vatandaşlar, kamyon sürücüsünün bu sorumsuz davranışına tepki gösterdi. İnsanların canını ve çevreyi hiçe sayan kamyon sürücüsüne polis ekipleri tarafından cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

A W238123 05 Result

Görgü Tanığı Mustafa Ustaoğlu: 'Kamyon 200 Metre Boyunca Toprak Döktü'

Olayın görgü tanıklarından Mustafa Ustaoğlu, 'Bu caddeden kamyon arka kapağı açık şekilde kavşağa kadar ilerledi. Yollar kapandı. Ben de ekipleri haber verdim. Bütün Antakya ilçesi vatandaşları bu kamyonlardan şikayetçi. Her gün yollarda toz oluyor. Plakalarına çamur koydukları için belli olmasını istemiyorlar. Hafriyat kamyonu 200 metre boyunca yola toprak döktü. İsteyerek kapağını açıp döktü. Kamyonlar çok hızlı gidince ve telefonla oynadıkları için hiç fark etmiyorlar. O adam telefonla oynarken hiç arkasına bakmaz mı. Allah korusun kamyonun arkasında ve önünde kimse yoktu. Eğer motosiklet olsaydı ölüm olurdu' ifadelerini kullandı.

A W238123 06 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik’te korkunç iddia! Kedi ve köpeğe c*nsel ist*mar

Serik’te korkunç iddia! Kedi ve köpeğe c*nsel ist*mar