Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da gizemli ölüm! Zeytinlikte ces*di bulundu

Hatay'da gizemli ölüm! Zeytinlikte ces*di bulundu

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde, Kurban Bayramı arifesinde kaybolan 51 yaşındaki adamın cansız bedeni, çalıştığı inşaat alanının yakınlarında bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da gizemli ölüm! Zeytinlikte ces*di bulundu
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşayan Mehmet Döner (51), Kurban Bayramı arifesinde çalışmak üzere Şenköy Mahallesi'ne gitmişti. İnşaat işçisi olan Döner, rahatsızlanınca bir ağacın altında dinlenmeye karar vermişti. Çalışma arkadaşları, Döner'i saat 10.30 civarında en son gördüklerinde, daha sonra kaybolduğunu fark ettiler. Şizofreni hastası olan Döner, adeta iz bırakmadan kaybolmuştu.

A W230985 01

Arama Çalışmaları Sonuç Vermedi

Döner'in kaybolmasının ardından, bölgede jandarma ekipleri ve yerel halk tarafından yoğun arama çalışmaları başlatıldı. Ancak beş gün boyunca süren arama çalışmalarına rağmen, Döner'den haber alınamadı.

A W230985 03 Result

Zeytinlikte Cesedi Bulundu

Beş günün sonunda, sabah saatlerinde zeytinlikte bahçesini sulayan bir vatandaş, yoğun bir koku alarak cesedi fark etti. Jandarma ekipleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve Döner'in cansız bedeni, Yayladağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İlk incelemelere göre, Döner'in vücudunda herhangi bir yara izine rastlanmadı. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek.

A W230985 02 Result

Muhtardan Açıklama Geldi 

Şenköy Mahalle Muhtarı Sait Döş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Sabah saat 07.30'da vatandaşlardan gelen ihbar üzerine jandarma ekipleriyle birlikte olay yerine gittik. Arefe gününden beri kayıp olan Mehmet Döner, maalesef ölü bulundu. Bahçesini sulayan vatandaşın koku alması üzerine rahmetliyi bulmuş. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra cesedi morga kaldırıldı' ifadelerini kullandı.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muazzez İlmiye Çığ 110. Yaş Gününü Kutladı

Muazzez İlmiye Çığ 110. Yaş Gününü Kutladı