Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da Asi Nehri'ne Düşen Otomobilde Cansız Bir Beden Bulundu

Hatay'da Asi Nehri'ne Düşen Otomobilde Cansız Bir Beden Bulundu

Hatay'ın Antakya ilçesinde Asi Nehri'ne düşen bir otomobilde, içerisindeki kişi hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayı araştırıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Asi Nehri'ne Düşen Otomobilde Cansız Bir Beden Bulundu

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Güzelburç Mahallesi'nde yaşanan trajik bir olayda, Asi Nehri'ne düşen bir otomobilde bir kişi ölü olarak bulundu. Olay yerine ulaşan yetkililer, vinç yardımıyla suya gömülmüş olan aracı çıkarttıktan sonra, içerisindeki cesede ulaştılar. Aracın sağlık personeline ait olduğu öğrenildi.

A W137856 01

Vinç Yardımıyla Suda Mahsur Kalan Araçta Bir Cansız Beden

Olayın detaylarına göre, Antakya'nın merkez ilçesine bağlı Güzelburç Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, bir otomobilin Asi Nehri'ne düştüğünü bildiren bir ihbarda bulundular. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, aracı sudan çıkarmak için çalışmalara başladılar. Ancak, akıntının şiddeti nedeniyle dalgıçlar olay yerinde dalış yapamadılar ve vinç yardımı gerekti.

A W137856 05

Uzun çabalar sonucunda vinçle suyun içinden çıkartılan araçta, 31 AKH 322 plakalı bir Ford Focus olduğu belirlendi. Aracın içerisinde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ceset, otopsi için morga kaldırıldı.

A W137856 03

Araç Sahibinin Kimliği Belirlendi

Yapılan araştırmalar sonucunda, otomobilin sahibinin sağlık personeli Muhammet Dede (26) olduğu tespit edildi. Ancak, nehre düşen araçta hayatını kaybeden kişinin sağlık personeli olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. Polis ekipleri, olayın detaylarını ve aracın nasıl nehre düştüğünü belirlemek amacıyla soruşturma başlattılar.

A W137879 01-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencisinin Şüpheli Ölümü! İntihar Mı Etti?

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencisinin Şüpheli Ölümü! İntihar Mı Etti?