Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hamburg'da Baltalı Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi

Hamburg'da Baltalı Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi

Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen bir yürüyüş sırasında, polisi balta ve molotofkokteyli ile tehdit eden saldırgan vurularak etkisiz hale getirildi. Polis yetkilileri, saldırının futbol maçıyla bağlantısının olmadığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hamburg'da Baltalı Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi
KAYNAK: İHA

Almanya’nın Hamburg kentinde, St Pauli bölgesinde düzenlenen bir yürüyüş sırasında polisi balta ve molotofkokteyli ile tehdit eden bir kişi, polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Olay, Euro 2024 çerçevesinde Polonya ve Hollanda arasında oynanacak maç öncesinde meydana geldi.

Saldırgan Molotofkokteylini Yakmaya Çalıştı

Hamburg polis sözcüsü Sandra Levgruen, olayla ilgili yaptığı açıklamada, saldırganın molotofkokteylini yakmaya çalıştığını ve polislerin bu nedenle ateş açtığını belirtti. Saldırgan bacağından vurularak yaralandı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Futbol Maçıyla Bağlantısı Yok

Levgruen, saldırının Polonya ve Hollanda arasındaki maçla bir bağlantısının olmadığını ifade ederek, saldırganın motivasyonunun henüz belirlenemediğini söyledi. "Bunun münferit bir vaka olduğunu, yani futbol ile bağlantısının olmadığını varsayıyoruz. Herhangi bir tehdit ya da bugünkü maç üzerinde herhangi bir etki görmüyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Savunma Bakanı Güler: "TSK Birçok Coğrafyada Barışın Teminatı"

Milli Savunma Bakanı Güler: "TSK Birçok Coğrafyada Barışın Teminatı"