Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Güngören'de Yangın Paniği!

Güngören'de Yangın Paniği!

Güngören'de 4 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangında mahsur kalan 4 vatandaş itfaiye ekiplerince kurtarılırken bir kişi yanma tehlikesi geçirdi. Olayın detayları ve kurtarma operasyonu haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güngören'de Yangın Paniği!
KAYNAK: İHA

Güngören'de 4 katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangında mahsur kalan 4 vatandaş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ancak yangın sırasında bir kişi yanma tehlikesi geçirdi. Peki, yangın nasıl başladı ve mahsur kalan vatandaşlar nasıl kurtarıldı?

A W143583 01

Yangın, Mareşal Çakmak Mahallesi Sinasi Sokak üzerinde saat 20.15 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 4 katlı binanın ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İtfaiye ve Diğer Ekiplerin Müdahalesi

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Binada yaşayan diğer vatandaşlar dışarı çıkarken, mahsur kalan 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarılarak tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak 3 kişi dumandan etkilendi ve bir kişi yanma tehlikesi geçirdi. Ev ise kullanılamaz hale geldi.

A W143583 03

Yangın Tanıklarının İfadeleri

Yangınla ilgili olarak apartman sakini Ayhan Hoşgör, "Biz evde oturuyorduk. Üst kattan gürültü ve çığlık sesleri geldi. Kavga çıktı sandım. Kapıyı açtıktan sonra apartmanı duman içinde gördüm. Biz de aşağı indik. Yalnız kalan yaşlı bir amca oturuyor. Yanında da ona bakan genç bir kadın var. O kadın bağırmıştı. Onları biz dışarı çıkardık. Evi yanan komşunun üst katındakileri itfaiye çıkarıldı. Dumandan zehirlenme tehlikesi yaşamışlar. Ambulans geldi ve ilk yardım yapıldı" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Spotify Türkiye’nin En Popüler Sanatçılarını Açıkladı

Spotify Türkiye’nin En Popüler Sanatçılarını Açıkladı