Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir inşaat işçisi, yıkım sırasında meydana gelen bir kaza sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, bir inşaat işçisi olan Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri sırasında yaşanan bir kaza sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Çankaya ilçesinde bulunan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda meydana gelen olayda, yıkım kararı alınan bir binada çalışmalar başlamıştı. Ancak işçilerin yıkım sırasında karşılaştığı trajik bir kaza sonucunda Rasim Yılmaz, istinat duvarının çökmesiyle göçük altında kaldı.

Kurtarma Çalışmaları

Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sevk edilen arama kurtarma ve itfaiye ekipleri, enkaz altında kalan Rasim Yılmaz'ı kurtarmak için çalışmalara başladılar. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen maalesef Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri, yaşanan bu acı olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattılar. Kazanın nedenleri ve sorumluları hakkında daha fazla bilgi edinmek için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Muğla'da çifte sevinç! Ahmet Aras ve Gonca Köksal seçim zaferini kutladı

CHP Muğla'da çifte sevinç! Ahmet Aras ve Gonca Köksal seçim zaferini kutladı