Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gemlik Perşembe Pazarında Silahlı Saldırı: Zanlı Yakalandı

Gemlik Perşembe Pazarında Silahlı Saldırı: Zanlı Yakalandı

Gemlik Perşembe Pazarı'nda çıkan tartışma sonucu bir kişi bacağından silahla vuruldu. Olay sonrası kaçan zanlı, polis ekiplerinin çalışmalarıyla kısa sürede yakalandı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gemlik Perşembe Pazarında Silahlı Saldırı: Zanlı Yakalandı
KAYNAK: İHA

Gemlik'in Eşref Dinçer Mahallesi'ndeki perşembe pazarında bir kişi, yaşanan tartışma sonucu bacağından silahla vuruldu. Olayın ardından kaçan zanlı, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Perşembe pazarı esnasında, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada, bir kişi silahla vurularak yaralandı. Çevredekilerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine, olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zanlı Yakalandı

Olay sonrası kaçan zanlı, polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda Kumla girişinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının, olayın hemen ardından kaçmaya çalıştığı ancak polis ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle kısa sürede yakalandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaralı vatandaş, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonucu, yaralının hayati tehlikesinin olmadığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Maliye Bakanlığından CHP Genel Başkan Yardımcısı Yavuzyılmaz'a yalanlama

Maliye Bakanlığından CHP Genel Başkan Yardımcısı Yavuzyılmaz'a yalanlama