Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gebze'deki Fabrikada İşçiyi Rehin Alan Zanlı Tutuklandı

Gebze'deki Fabrikada İşçiyi Rehin Alan Zanlı Tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter&Gamble (P&G) fabrikasında gerçekleşen rehine olayında zanlı tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gebze'deki Fabrikada İşçiyi Rehin Alan Zanlı Tutuklandı
KAYNAK: İHA

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter&Gamble (P&G) fabrikasında gerçekleşen rehine olayında zanlı tutuklandı. Olay, 1 Şubat günü saat 14.40'ta meydana geldi. İbrahim Y. isimli şahıs, temizlik ve kişisel bakım ürünleri üreten fabrikada 7 işçiyi rehin aldı.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (GOSB) P&G fabrikasında gerçekleşen olayın ardından polis ve jandarma ekipleri hızla harekete geçti. Özel harekatçıların da katıldığı operasyonla birlikte İbrahim Y., akşam saatlerinde rehineleri bırakmak için tuvalet ihtiyacı için ayrıldığı sırada yakalandı ve gözaltına alındı.

Şüphelinin eyleminin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla gerçekleştirildiği iddia edildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla olaya ilişkin olarak E.Y, A.K. ve U.A. da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılırken, A.K. ve U.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, İbrahim Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Fahrettin Koca' ya Protesto! İlk Açıklama Geldi!

Hatay'da Fahrettin Koca' ya Protesto! İlk Açıklama Geldi!