Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Gaziosmanpaşa’da Pitbull Köpeğin Saldırısı: 2 Kişi Yaralandı

Gaziosmanpaşa’da Pitbull Köpeğin Saldırısı: 2 Kişi Yaralandı

Gaziosmanpaşa’da, başıboş dolaşan bir pitbull köpeği, kaldırımda yürüyen gençlere saldırdı. Olayda, köpeğin saldırısında 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Gaziosmanpaşa’da, başıboş dolaşan bir pitbull köpeği, kaldırımda yürüyen gençlere saldırdı. Olayda, köpeğin saldırısında 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırı anında olay yerinde bulunan Ahmet Bozan isimli bir vatandaş, köpeğe müdahale ederek onu etkisiz hale getirdi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Sokakta başıboş dolaşan pitbull köpek, kaldırımda yürüyen gençlere aniden saldırdı. Köpeğin saldırısı sonucunda iki genç çeşitli yerlerinden yaralanırken, olaya tanıklık eden vatandaşlar hemen müdahale etti. Ahmet Bozan, köpeğin üzerine atlayarak boğazını sıkarak etkisiz hale getirdi.

Yaşananları Anlattı

Ahmet Bozan, olay sırasında yaşananları şu şekilde anlattı: "Ben ailemle araçla geçiyordum. Aniden bir pitbull köpeği çocukların üzerine atladı ve saldırdı. Durduk, köpeğe müdahale ettik. Köpek, çocuklardan birkaçını yaraladı. Ben de hemen üzerine atlayıp boğazını tuttum. Bu müdahale yaklaşık 15 dakika sürdü. Polise haber verdik, ekipler geldi ancak ilginç bir şekilde tepki bana yönlendirildi."

Vatandaşların Tepki Gösterdi

Olayın ardından, köpeğin sahibi olay yerine gelince vatandaşlar tepki gösterdi. Köpeğin sahibinin olay sırasında rahat tavırlar sergilemesi, çevredeki insanların büyük tepkisini çekti. Ahmet Bozan, "Siz neredeydiniz bu köpek saldırdığında?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Halk Otobüsleri ve Taksilere Yaz Denetimi

Alanya’da Halk Otobüsleri ve Taksilere Yaz Denetimi