Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gaziantep'te Trafik Tartışması Silahlı Çatışmaya Dönüştü

Gaziantep'te Trafik Tartışması Silahlı Çatışmaya Dönüştü

Gaziantep'te trafikte başlayan bir tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Şans eseri yaralanan olmazken, çevredeki araçlar ve evler mermilerin hedefi oldu. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, İbrahimli Mahallesi Duisburg Bulvarı'nda meydana gelen olayda, iki grup arasında trafikte başlayan bir tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.

İddialara göre, iki araçtaki kişiler arasındaki anlaşmazlık hızla tırmandı ve silahlar çekildi. Çatışma sırasında, rastgele ateş edilmesi sonucu çevredeki araçlar ve evler zarar gördü. Bu kritik anlarda, bölgede büyük bir korku ve panik hakimdi. Vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı Olmaması Teselli Oldu

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, şans eseri herhangi bir yaralının olmadığı belirlendi. Bu durum, olayın trajik sonuçları olmaması açısından teselli vericiydi. Ancak, yaşanan çatışma ve mermi yağmuru, bölgedeki insanları tedirgin etti.

Şahısların Yakalanması İçin Çalışmalar Başlatıldı

Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin kimliklerinin tespiti ve adaletin sağlanması için titiz bir çalışma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Aranan Hükümlü Yakalandı!

Antalya’da Aranan Hükümlü Yakalandı!