Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet: Canlı Canlı Yaktılar!

Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet: Canlı Canlı Yaktılar!

Gaziantep'te yıllardır kayıp olarak aranan Erdal Öztürk'ün vahşice öldürüldüğü cinayet, 16 yıl sonra ortaya çıktı. Polis, cinayetle ilgili şok edici detayları gün yüzüne çıkarırken, aile adaletin yerini bulmasını bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet: Canlı Canlı Yaktılar!
KAYNAK: İHA

Gaziantep’te yaşayan 23 yaşındaki Erdal Öztürk’ün 2008 yılında gizemli bir şekilde kayboluşu, ailesini ve yetkilileri yıllarca endişelendirdi. Ancak sonunda, cinayetin vahşeti 16 yıl sonra gün yüzüne çıktı.

Öztürk’ün dini nikahlı eşi ve ailesinin şüpheli davranışları polisi harekete geçirdi. Polis ekipleri, Erdal Öztürk'ün ailesi ve dini nikahlı eşi ile ilgili teknik ve fiziki takipler gerçekleştirdi.

Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet3

Lastikle yakıldı

Polisin titiz çalışmaları sonucunda 4 zanlı gözaltına alındı ve yapılan sorgularda cinayet itirafları geldi. Erdal Öztürk'ün ilk olarak silahla vurulduğu daha sonra boğazının ve ellerinin kesildiği, parçalanarak lastikle yakıldığı ve ardından 6 metre kazdıkları çukura gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili olan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet2

Cinayeti 4 Kişi İşledi

Zanlılar arasında Erdal Öztürk'ün kayınpederi, kayınbiraderleri ve bacanağı da bulunuyor. Cinayetin ayrıntıları açığa çıktıkça aile, şok ve üzüntü içindeydi. Aile avukatı, yaşanan vahşete ve gecikmiş adalet talebine vurgu yaparak, zanlıların ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacaklarını belirtti.

Gaziantep'te 16 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Vahşi Cinayet4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O Ayaklar Çağla Şıkel'in Mi? Açıklama Geldi

O Ayaklar Çağla Şıkel'in Mi? Açıklama Geldi