Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Fotoğraf Çekinme Sevdası Yüzünden Canından Oluyordu

Fotoğraf Çekinme Sevdası Yüzünden Canından Oluyordu

Fethiye'de ünlü Kelebekler Vadisi'nde yaşanan kaza sonrası Mahmut Kula'nın dramatik düşüşü, acil müdahalenin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fotoğraf Çekinme Sevdası Yüzünden Canından Oluyordu
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ünlü Ölüdeniz Kelebekler Vadisi'nin üst bölümündeki kayalıklara fotoğraf çekmek için giden 40 yaşındaki Mahmut Kula, ayağı kayarak düşmesi sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.

A W229361 03

Kayalıklardan Aşşağı Uçuruma Düştü

Fethiye'nin Faralya Mahallesi'nde bulunan Babadağ'ın eteklerindeki kayalıklara çıkan Mahmut Kula, Kelebekler Vadisi'nin eşsiz manzarasını fotoğraflamak amacıyla hareket etmişti. Ancak alkol aldığı iddia edilen Kula, kayalıklardan ayağı kayarak uçuruma düştü.

A W229361 02

Sağlık Ekiplerine Teslim Edildi

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verilmiş ve Ulusal Medikal Kurtarma ve Jandarma JAK timleri hemen bölgeye yönlendirilmişti. Uzun ve zorlu bir kurtarma operasyonunun ardından yaralı vatandaşa ulaşıldı. UMKE ekipleri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, Mahmut Kula sedye yardımıyla dik yamaçlardan ve kayalıklardan güçlükle taşınarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

A W229361 01

Bilinci Açık

Mahmut Kula, Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahaleler sonucunda bel, kafa ve sağ omuzunda travmalar tespit edilirken, alnında ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yüzeysel yaralanmalar olduğu belirlendi. Kula'nın bilincinin açık olduğu ve durumunun stabil olduğu bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Noah Schnapp Gece Kulübünde Olay Çıkarınca Mekandan Kovuldu

Noah Schnapp Gece Kulübünde Olay Çıkarınca Mekandan Kovuldu