Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş FETÖ'nün Firari İsmi Adil Öksüz'ün Yurtdışına Kaçmasına Yardım Eden 3 Şüpheli Tutuklandı

FETÖ'nün Firari İsmi Adil Öksüz'ün Yurtdışına Kaçmasına Yardım Eden 3 Şüpheli Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde TSK imamı Adil Öksüz’ün kaçmasına yardım eden ve FETÖ firarisi olan 3 şüpheli, İstanbul’da yakalanarak tutuklandı. Şüphelilerden biri, Adil Öksüz’ü Üsküdar’daki evinden otogara bırakan isim olarak biliniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FETÖ'nün Firari İsmi Adil Öksüz'ün Yurtdışına Kaçmasına Yardım Eden 3 Şüpheli Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) imamı Adil Öksüz’ün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından saklandığı evde yanında kalan ve kaçmasına yardım eden Cihat Yıldız’ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, İstanbul’da yapılan bir operasyon sonucunda tutuklandı.

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, rutin bir uygulama sırasında bir araçta şüpheli bulgular tespit etti. Araçta bulunan 2 kişi, ekiplerin müdahalesi üzerine koşarak kaçmaya çalıştı. Kaçan şüpheliler, polis tarafından kısa süre içinde yakalandı. Ekipler, kaçan aracı izleyerek 100’e yakın kamera kaydını inceledi ve sürücüyü de gözaltına aldı.

8 yıldır firari olarak aranıyordu

Yapılan soruşturmada, yakalanan şüphelilerden birinin, FETÖ'nün firari isimlerinden Adil Öksüz’ün yurt dışına kaçmasına yardım eden ve kaçmadan önce onunla Üsküdar’da aynı evde kalan Cihat Yıldız olduğu belirlendi. Cihat Yıldız, Adil Öksüz’ü Üsküdar’daki evinden otogara bırakan isim olarak biliniyor. Yıldız, 8 yıldır firari olarak aranıyordu.

Diğer iki şüphelinin de FETÖ ile bağlantılı firariler olduğu tespit edildi.

Tutuklandı

Gözaltına alınan şüpheliler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin Yenişehir'de 3 projenin temeli atıldı

Mersin Yenişehir'de 3 projenin temeli atıldı