Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Fethiye’de Taksiciler ve Bar Sahipleri Arasında Kavga: 24 Gözaltı

Fethiye’de Taksiciler ve Bar Sahipleri Arasında Kavga: 24 Gözaltı

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi'nde taksiciler ile bar sahipleri arasında çıkan kavgada 13 kişi yaralanırken, 24 kişi gözaltına alındı. Olay sonrası bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye’de Taksiciler ve Bar Sahipleri Arasında Kavga: 24 Gözaltı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü mevkiinde, taksiciler ile bir bar işletmesi arasında çıkan gerginlik büyük bir kavgaya dönüştü. İddialara göre, bar işletmesinden 2 kişi taksi durağına gelerek, taksicileri tabanca ile tehdit etti. Bu tehdidin ardından esnaf ve çevredeki vatandaşlar, bu kişileri durağın bulunduğu alandan uzaklaştırdı.

Tabanca gösterme olayı kısa sürede bölgedeki esnaf arasında duyuldu ve birçok kişi bu durumu protesto etmek amacıyla bar işletmesine doğru yürüyüş yaptı. Ancak burada yeniden başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek taşlı ve şişeli saldırıya dönüştü. Kavga sırasında 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi

Kavgayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Kavga sonrası bölgeye toplanan vatandaşlar, Jandarma ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu tarafından sakinleştirildi.

24 kişi gözaltına alındı

Olayla ilgili olarak Fethiye Cumhuriyet Savcılığı hemen harekete geçti ve soruşturma başlatıldı. Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken, yaklaşık 24 kişi gözaltına alındı. Gerginliğin yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Kaykay Süren 10 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kalarak Hayatını Kaybetti: Sürücü Tutuklandı

Bursa'da Kaykay Süren 10 Yaşındaki Çocuk Servis Aracının Altında Kalarak Hayatını Kaybetti: Sürücü Tutuklandı