Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eyüpsultan'da Manken Üzerindeki Montu Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Eyüpsultan'da Manken Üzerindeki Montu Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Eyüpsultan'da bir mağazada mankenin üzerindeki montu çalan hırsızın cesurca hareketleri güvenlik kamerasına yansıdı. Mağaza sahibi şaşkına dönerken, hırsızın sabıka kaydının dolu olduğu ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eyüpsultan'da Manken Üzerindeki Montu Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yansıdı
KAYNAK: İHA

Eyüpsultan Merkez Mahallesi'nde bulunan bir mağazada dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir hırsız mağazanın önünde duran mankenin üzerindeki montu çaldı. Olayın ilginç detayları, güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızın cesur tavrı dikkat çekti.

Mağaza sahibi Erdem Köşker, dükkanını kapatmak üzereyken mankenin yanına geldiğinde montun olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde şaşkına döndü. Köşker, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Polis, hırsızı yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Eyüpsultan’da Ilginç Hırsızlık

Gözler Kaçakçıyı Arıyor

Mağaza sahibi Erdem Köşker, mankenin üzerindeki montun çalınmasını anlatırken, "Dükkanı kapatmak üzereyken aşağı indiğimde mankenin üzerinde montun olmadığını fark ettim. Güvenlik kamerası görüntülerini izlediğimizde, hırsızın cesurca montu çaldığını gördüm. Kendim mankene giyip çıkartırken bile bu kadar rahat olamıyorum" dedi.

Eyüpsultan’da Ilginç Hırsızlık2

Sabıka Kaydı Dolu Bir Hırsız

Mağaza sahibi Köşker, hırsızın sabıka kaydının kabarık olduğunu belirtti. "Hırsızlık yapmak onun için bir hastalık haline gelmiş. Zorumuza giden de bu. Yoldan geçen vatandaşlara da hak vermek gerekiyor, korkmuş olabilirler. Eğer bize haber verselerdi, hemen müdahale edebilirdik" şeklinde konuştu.

Eyüpsultan’da Ilginç Hırsızlık3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnme tehlikesi! Boyun kütletme tedavisi riskleri nelerdir?

İnme tehlikesi! Boyun kütletme tedavisi riskleri nelerdir?