Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Etkileşim İçin Sınırları Zorladılar! Kamelyayı Ateşe Verdiler

Etkileşim İçin Sınırları Zorladılar! Kamelyayı Ateşe Verdiler

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 4 genç, sosyal medyada etkileşim alabilmek için sahil kenarında bulunan kamelyayı ateşe verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Etkileşim İçin Sınırları Zorladılar! Kamelyayı Ateşe Verdiler
KAYNAK: İHA

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 4 genç, sosyal medyada etkileşim alabilmek için sahil kenarında bulunan kamelyayı ateşe verdi. Kamelyanın önünde fotoğraf çektiren gençler, bunları sosyal medya hesaplarından da paylaştı. Polis ekiplerince 4 genç gözaltına alındı.

Cide ilçesinde Belediye Liman içerisinde bulunan Rahime Kaptan Parkı'nda dolaşan vatandaşlar, kamelyanın yanmış halini fark etti. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını söndürürken, polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda kamelyanın kundaklama sonucu yandığı belirlendi.

Cidede

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını kullanarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Gençlerin yangın sonrasında kamelyanın önünde çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ortaya çıktı. Bu bilgiler üzerine polis ekipleri H.K., S.S., Ö.S. ve E.D.’yi gözaltına aldı. Ayrıca Cide ilçesinde liman içerisinde bulunan umumi tuvalete de zarar verilerek, çerçeveleri kırıldı. Polis ekipleri olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Cidede2

Cidede4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB son dakika duyurdu! 5 Şubat Pazartesi kar tatili olan iller hangileri?

MEB son dakika duyurdu! 5 Şubat Pazartesi kar tatili olan iller hangileri?