Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eskişehir Valiliği Bıçaklı Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı

Eskişehir Valiliği Bıçaklı Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı

Eskişehir'de bir çay bahçesinde gerçekleşen bıçaklı saldırıda 5 kişi yaralandı. Saldırgan, savaş oyunu karakterlerini andıran kıyafetiyle dikkat çekti. Valilik olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir Valiliği Bıçaklı Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı
KAYNAK: İHA

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi'nde bulunan bir çay bahçesinde yaşanan olayda, 18 yaşındaki Arda K. isimli şahıs, elindeki bıçakla çevredeki vatandaşlara saldırdı.

Saldırganın, savaş oyunu karakterlerini andıran giyimi dikkat çekti. Saldırı sonucu 5 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Valilikten Açıklama: “Soruşturma Titizlikle Yürütülüyor”

Olayın ardından Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, saldırının detaylarına ve soruşturmanın seyrine yer verildi. Valilik, "Tepebaşı ilçesinde 12 Ağustos 2024 tarihinde yaşanan 'Bıçakla Yaralama' olayı ile ilgili olarak, rastgele insanlara saldırarak 5 vatandaşımızı yaralayan şüpheli A.K. emniyet güçlerimiz tarafından yakalanarak etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda kullanılan kesici alet muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hakkında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz," ifadelerine yer verdi.

Y R G K

Şüphelinin Geçmişinde Adli Suç Kaydı Bulunmuyor

Valilik açıklamasında ayrıca, 19 Haziran 2024 tarihinde 18 yaşını dolduran Arda K.'nın, şimdiye kadar adli sicilinde herhangi bir suç kaydının bulunmadığı belirtildi. Şüphelinin gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Saldırıda Yaralananlar Tedavi Altında

Bıçaklı saldırıda yaralanan 5 kişinin hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayın neden gerçekleştiğine dair henüz net bir bilgi bulunmazken, bölge halkı olaydan dolayı büyük bir şok ve tedirginlik yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da Dron Destekli Denetimde Sürücülerin Kaçışı Mümkün Olmadı

Adana'da Dron Destekli Denetimde Sürücülerin Kaçışı Mümkün Olmadı