Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski Sevgilisinin Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü! Zanlı Yakalandı

Eski Sevgilisinin Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü! Zanlı Yakalandı

Niğde'de bir apartmanda gerçekleşen trajik olayda, eski sevgilisi olduğu iddia edilen G.Ö., 28 yaşındaki Emircan Ö.'yü bıçaklayarak öldürdü. Polis, zanlıyı yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Sevgilisinin Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü! Zanlı Yakalandı
KAYNAK: İHA

Niğde'nin Yukarı Kayabaşı Mahallesi'nde bulunan Süleyman Fethi Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana gelen trajik olay, mahalle sakinlerini şok etti. 28 yaşındaki Emircan Ö., eski sevgilisi olduğu iddia edilen G.Ö. tarafından bıçaklandı.

Olayın gerçekleştiği apartman, Yukarı Kayabaşı Mahallesi Süleyman Fethi Caddesi Sazan Çıkmazı Orhan Apartmanı olarak belirlendi. İddialara göre, Emircan Ö., bir kadın arkadaşının evine gitti. Aynı kadının eski sevgilisi olan G.Ö., 3. kattaki daireye balkondan girerek Emircan Ö.'yü bıçakladı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri, bıçaklanmış olan Emircan Ö.'yü ambulansla Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Emircan Ö. kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olayın ardından firar eden şüpheli Gökhan Ö.'yü yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı araştırmalar sonucunda, Gökhan Ö.'nün yanında başka bir kişinin daha olduğu tespit edildi. Bu kişinin isminin Tayfur A. olduğu öğrenildi.

Şüpheliler Yakalandı

Polis ekiplerinin yoğun takibi sonucunda olayın şüphelisi Gökhan Ö. ile Tayfur A. yakalandı ve gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Polis, olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Şüphelilerden alınacak ifadeler ve diğer deliller, olayın aydınlatılmasına yardımcı olacak.

Eski Sevgili Cinayetinin Şüphelisi Yakalandı2

Eski Sevgili Cinayetinin Şüphelisi Yakalandı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurtta Bugün Hava Nasıl?

Yurtta Bugün Hava Nasıl?