Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlunun Psikiyatri Gözlem Süresi 3 Hafta Uzatıldı

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlunun Psikiyatri Gözlem Süresi 3 Hafta Uzatıldı

Bedirhan Şener’in psikiyatri gözlem süresi, anneannesini öldürme olayına ilişkin kesin rapor düzenlenebilmesi için 3 hafta daha uzatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski Bakan Abdüllatif Şener’in Oğlunun Psikiyatri Gözlem Süresi 3 Hafta Uzatıldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Ankara’da eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener'in, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldıktan sonra öldürmesi olayıyla ilgili psikiyatri gözlem süresi 3 hafta daha uzatıldı. 

Bedirhan Şener, 31 Temmuz'da Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda, tartışma sonrası anneannesini silahla vurmuştu. Şener, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışı yasağına tabi tutulmuş, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'nde gözetim altına alınmıştı.

Gözlem Süresi Uzatıldı 

Şener’in gözlem süresi bugün tamamlanmasına rağmen, hastane yetkilileri kesin kanaat raporu düzenlenebilmesi için gözlem süresinin 3 hafta daha uzatılması gerektiğini belirtti. Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği de bu talebi kabul ederek gözlem süresini 3 hafta daha uzattı.

Ne Olmuştu

31 Temmuz'da Çankaya’da meydana gelen olayda, Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında çıkan tartışma sonucunda Şener, Çetiner’i silahla rehin almıştı. Eski Bakan Abdüllatif Şener’in durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Bedirhan Şener'i gözaltına almış, ancak Leyla Çetiner tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eray Yazgan kimdir? Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan kimdir?

Eray Yazgan kimdir? Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan kimdir?