Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyurt'ta S*lahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Esenyurt'ta S*lahlı Saldırı: Bir Kişi Ağır Yaralandı

Esenyurt'ta bir mağazada meydana gelen s*lahlı saldırıda bir kişi ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet verici anlar izleyenleri dehşete düşürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Esenyurt'ta bulunan bir mağazada yaşanan tartışma kanlı bitti. Husumetli kişiler arasında çıkan anlaşmazlık sonucu bir şahıs diğerine s*lahla saldırdı.

14 Mart Perşembe günü Esenyurt Pınar Mahallesi'nde bulunan bir mağazada meydana gelen olay, korku dolu anları beraberinde getirdi. İddialara göre Nurullah T. ve Hebun A. arasında sokak üzerinde başlayan tartışma, mağazada kanlı bir çatışmaya dönüştü.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan dehşet verici anlarda, Hebun A. elindeki s*lahla Nurullah T.'yi kovalayarak mağazanın içinde defalarca ateş etti. Olayın ardından panik ve korkuyla dolan mağaza içindeki insanlar, kaçışmaya çalışırken yaşanan kaos kameralara saniye saniye yansıdı.

Saldırgan Kaçtı, Yaralı Şahıs Hastaneye Kaldırıldı

Hebun A., saldırının ardından olay yerinden kaçmayı başardı. Ancak ağır yaralanan Nurullah T., hızla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Güvenlik Güçleri Araştırmalarını Sürdürüyor

Olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Mağazanın güvenlik kamerası kayıtları incelenirken, saldırının detayları ve motivasyonu hakkında daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aliağa Petkimspor Beşiktaş'ı evinde ağırlıyor

Aliağa Petkimspor Beşiktaş'ı evinde ağırlıyor