Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyurt Tekel Bayii Cinayet Davası: Sanıklar Mahkemede Savunma Yaptılar

Esenyurt Tekel Bayii Cinayet Davası: Sanıklar Mahkemede Savunma Yaptılar

Esenyurt'ta yaşanan tekel bayii cinayeti davası başladı. Sanıklar mahkemede savunma yaparken, olayın detayları adım adım ortaya çıkıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyurt Tekel Bayii Cinayet Davası: Sanıklar Mahkemede Savunma Yaptılar
KAYNAK: İHA

Esenyurt'ta Temmuz ayında Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ın hayatını kaybettiği tekel bayii cinayetine ilişkin davanın görülmesine başlandı. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, tutuksuz sanıklar Adem Kılıç, Ercan Topçu ve Hüsamettin Ahmetoğlu hazır bulundu. Duruşmada tutuklu sanıklar Tarık, Murat, Azat ve Servet Özer ise SEGBİS sistemi ile hazır edildi. Duruşmaya taraf avukatları ile müştekiler de katıldı.

Sanık Tarık Özer: Amacım Sadece Yaralamaktı

Sanık Tarık Özer, mahkemede yaptığı savunmada, Cantürk Erzen'i ticari ilişkileri olduğunu belirterek, olayın arkasında alacak meselesi olduğunu söyledi. Özer, olayın yaşandığı gün kendisinin sadece kendisini, oğlunu ve kardeşini korumaya çalıştığını ifade etti. Olayın sırasında, silah sesi duyduktan sonra dönüp baktığında kardeşinin vurulmuş olduğunu gördüğünü ve oğlunun da vurulduğunu düşündüğünü belirtti. İddiasına göre, amacı sadece yaralamakmış.

Sanık Murat Özer: Olay Aniden Gelişti

Sanık Murat Özer ise, olay günü Cantürk Erzen ile arasında herhangi bir husumet olmadığını, ancak bir ticaret meselesi yüzünden bir araya geldiklerini ifade etti. Özer, olayın aniden geliştiğini ve kendisinin de sadece kendisini korumaya çalıştığını savundu. İddialara göre, amacı sadece kendisini savunmakmış.

İddianameden Detaylar

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, olayın meydana geldiği yer ve saat detaylı bir şekilde aktarıldı. İddianameye göre, yaşanan tartışma ve silah kullanımı sonucunda Yunus Emre Erzen'in öldüğü, Batuhan Bayındır'ın ise yaralandığı belirtildi. İddianamede, şüphelilerin ağır cezalarla cezalandırılmaları talep edildi.

Esenyurt'taki Tekel Bayii Cinayeti Davasında Müşteki Avukatından Şok İddialar

Müşteki avukatı, Esenyurt'ta yaşanan tekel bayii cinayetine ilişkin şok edici iddialarda bulundu. Duruşmada, Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen'e yöneltilen sorular gündeme bomba gibi düştü. Avukat, "Size 3. kişi vasıtasıyla 40 milyon TL, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu teklif edildi mi? Kız çocuğunu 18’ine gelince istersen gelin yap denildi mi?" şeklindeki sorusuyla şaşkınlık yarattı. Baba Erzen ise böyle bir teklifin kendilerine yapıldığını ancak kabul etmediklerini ifade etti.

Temmuz ayında Esenyurt'ta yaşanan tekel bayii cinayetinde, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ın hayatını kaybetmesine ilişkin dava devam ediyor. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanıklardan Azat Özer, olayla ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullandı. Özer, Yunus Emre Erzen'i pek tanımadığını belirterek yaşananları anlattı. Özer'in ifadeleri, duruşmaya ayrı bir gerilim kattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Lütfü Savaş'a destek eylemi

Hatay'da Lütfü Savaş'a destek eylemi