Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyurt Devlet Hastanesi'nde Elektrik Çalışmaları Nedeniyle Hizmete Kapatılan Alanlar

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde Elektrik Çalışmaları Nedeniyle Hizmete Kapatılan Alanlar

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yaşanan elektrik çalışmaları sebebiyle ameliyathane ve yoğun bakım dışındaki alanlar geçici olarak kapatıldı. Vatandaşlar çevredeki diğer sağlık kuruluşlarına yönlendirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyurt Devlet Hastanesi'nde Elektrik Çalışmaları Nedeniyle Hizmete Kapatılan Alanlar
KAYNAK: İHA

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde, yeni yapılan ek binadaki elektrik çalışmaları sebebiyle ameliyathane ve yoğun bakım servisi haricindeki tüm alanlar geçici olarak kapatıldı. Bu durum, hastane faaliyetlerinde önemli bir aksamaya neden oldu.

Hastane yetkilileri, elektrik arıza çalışmalarının tamamlanması ve güvenlik sağlanana kadar hastane faaliyetlerinin durdurulacağını duyurdu. Bu süreçte hastane girişinde bulunan personel, hastaları çevredeki diğer sağlık kuruluşlarına yönlendirdi.

Vatandaşların Durumu

Hastaneye muayene olmak için gelen vatandaşlar, beklenmedik kapanma nedeniyle mağdur olduklarını belirttiler. Özellikle acil sağlık hizmetine ihtiyaç duyanların, yönlendirme sürecinde biraz beklemek zorunda kaldıkları gözlendi. Hastane yetkilileri, elektrik arızasının giderilmesi için teknik ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Ancak, tam olarak ne zaman normale dönüleceği konusunda net bir bilgi verilmedi. Hasta ve hasta yakınlarının, güncel durum hakkında hastane yetkililerinden bilgi almaları önerildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hisarcık'ta Kaza: 1 Çocuk 5 Kişi Yaralandı

Hisarcık'ta Kaza: 1 Çocuk 5 Kişi Yaralandı