Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Esenler'de Otizmli Çocuğa Sokak Ortasında Şiddet İddiası: Görüntüler Ortaya Çıktı

Esenler'de Otizmli Çocuğa Sokak Ortasında Şiddet İddiası: Görüntüler Ortaya Çıktı

Esenler'de otizmli bir çocuğun dedesi tarafından sokak ortasında şiddet gördüğü iddiaları, komşuları da şaşkına çevirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Esenler'de bulunan Havaalanı Mahallesi'nde, bir otizmli çocuğun dedesi tarafından sokak ortasında şiddet gördüğü iddia edildi. Olayın ardından, şiddet iddialarına ilişkin şok edici görüntüler ortaya çıktı.

İddiaya göre, çocuğun annesi ve dedesiyle birlikte yaşadığı sırada dedesi tarafından şiddet gördüğü anlar, bir mahalle sakini tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, komşusunun merdiveninde oturan çocuğun dedesi tarafından tartaklandığı ve tokatlandığı görülüyor. Ardından, dede çocuğu kaldırıp evlerine doğru götürürken de tekme atıyor. Bu şok edici görüntüler, olayın vahametini gözler önüne serdi.

Komşudan İtiraf

İddialar hakkında konuşan bir esnaf olan Ali Demirci, “Gördüğümüz kadarıyla ailesi üzerine düşüyor. İyi bakıyorlar. Dedesi ilgileniyor. Servis ile okula gelip gidiyor. Bir sıkıntıları gözükmüyor. Çocuk biraz sıkıntılı, tutmayınca kendini dışarılara atıyor. Biraz zor bir çocuk. Şiddete uğradığını düşünmüyorum. Ailesi iyi bakıyor. Üstüne düşüyorlar. Burada dedesi ve annesiyle yaşıyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elazığ'da Gümüşkaya Mağarası doğal oluşumlarıyla büyülüyor

Elazığ'da Gümüşkaya Mağarası doğal oluşumlarıyla büyülüyor