Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Erzincan’da Huzur Erzincan 24 Uygulaması: 13 İş Yerine İdari Yaptırım

Erzincan’da Huzur Erzincan 24 Uygulaması: 13 İş Yerine İdari Yaptırım

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, "Huzur Erzincan 24" uygulamasıyla 38 ekip ve 126 personel ile geniş çaplı bir denetim yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erzincan’da Huzur Erzincan 24 Uygulaması: 13 İş Yerine İdari Yaptırım
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda gerçekleştirilen “Huzur Erzincan 24” uygulaması, şehir genelindeki güvenliği sağlamak amacıyla önemli adımlar atıldı. 

Uygulamada, 38 ekip ve 126 personelin katılımıyla geniş çaplı denetimler yapıldı.

94 iş yeri denetlendi

Uygulama kapsamında, 94 iş yeri detaylı bir şekilde denetlendi. Denetimler sırasında, 1.120 şahsın GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgusu yapıldı. Yapılan sorgulama ve denetimlerin amacı, olası suç unsurlarını tespit etmek ve halkın huzurunu korumak olarak açıklandı.

İdari yaptırımlar uygulandı

Denetimlerde, kapalı alanda sigara içme, sigortasız işçi çalıştırma, ruhsatsız faaliyet gösterme, mesul müdür bulundurmama ve eksik yetki belgesi ile faaliyet gösterme gibi suçlardan dolayı toplam 13 iş yerine idari yaptırım uygulandı. Bu yaptırımlar, iş yerlerinin faaliyetlerini düzenli ve yasal çerçevede sürdürmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Emniyetten önemli açıklama

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan denetimlerin ardından bir açıklama yaparak, halkın huzuru için suç ve suçlularla etkin mücadeleye devam edileceğini belirtti. Açıklamada, “Halkımızın huzuru için suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir,” ifadesi kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı 40 Yıllığına El Değiştirdi

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı 40 Yıllığına El Değiştirdi