Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in acı günü

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in acı günü

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in kayınpederi Dursun Alemdar, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Hasdal Mezarlığı'na defnedildi. Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve birçok isim cenazeye katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in acı günü
KAYNAK: İHA

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in kayınpederi Dursun Alemdar, 75 yaşında hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Alemdar için Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve birçok tanınmış isim katıldı.

Dursun Alemdar'ın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye Alemdar'ın ailesi, sevenleri, Kayseri'nin önde gelen isimleri ve birçok tanıdık isim katıldı. Cenazede aile adına taziyeleri kabul eden Alpaslan Baki Ertekin, “Uzun zamandır tedavi görüyordu. Dün gece kendisini kaybettik. Bugün de kıymetli kayınpederim Dursun Alemdar'ı sevenleri olarak uğurlayacağız. Çok sevecen, dünya ile barışık, insanlara yardım etmeyi seven, iyi bir Müslümandı. Varsa günahlarını Allah affetsin. Gittiği yerde rahat etsin inşallah” dedi.

Kayserililer Federasyonu Genel Başkanı Muhammet Ali Temel de, "Üzüntülüyüz, sevdiğimiz kıymetli abimiz Alpaslan abimizin kayınpederi Dursun Amcamızı ahirete yolcu ediyoruz. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve Anadolu Holding çalışanlarına sabırlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
California'daki "Park Yangını" Eyalet Tarihinin En Büyük 4. Orman Yangını Oldu

California'daki "Park Yangını" Eyalet Tarihinin En Büyük 4. Orman Yangını Oldu