Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakır’da Bir Köpek Aynı Günde 8 Kişiyi Isırdı!

Diyarbakır’da Bir Köpek Aynı Günde 8 Kişiyi Isırdı!

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yaşanan sokak köpeği saldırısı şehirde paniğe neden oldu. Aynı gün içinde 8 kişiyi ısıran köpekler, vatandaşları tedirgin ediyor. Yetkililer, köpek saldırılarına karşı önlem alınması konusunda uyarıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır’da Bir Köpek Aynı Günde 8 Kişiyi Isırdı!

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde meydana gelen olayda, başıboş dolaşan bir sokak köpeği aynı gün içerisinde 8 kişiyi ısırdı. Sokak köpeğinin saldırısında yaralanan vatandaşlar, hastanede tedavi altına alındı.

26 Şubat tarihinde saat 15.30 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi Diyarbakır-Elazığ karayolunda gerçekleşen olayda, tüyleri dökülmüş bir sokak köpeği Forum AVM civarında bir vatandaşı ısırdıktan sonra Elazığ istikametine doğru ilerledi. Aynı gün içerisinde sokak köpeği tarafından toplamda 8 kişi ısırılarak yaralandı.

Diyarbakır’da Sokak Köpeği Bir Günde 8 Kişiyi Isırdı Result

Tedbir Amacıyla Hastaneye Başvurular Arttı

Kuduz şüphesiyle hastaneye başvuran yaralı vatandaşlara, tedbir amaçlı olarak Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kuduz ve tetanoz aşıları yapıldı. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağındaki dükkanının önünde römork tamiri yapan Mehmet Karcı, sokak köpeğinin ansızın saldırısına uğradı. Kolundan ısırılan Karcı, olayı şöyle anlattı: 'Kaynak işiyle uğraştığım esnada yoldan geçen bir sokak köpeği gelip iş yerimin önünde direkt sessiz sedasız kolumu ısırdı. Bu sırada ben de panikledim. Hava soğuk olduğu için Allah’tan üç kazak giymiştim. Kolumu kaldırmamla beraber köpek dişini geri çekti. Sonra bağırdım ve köpek korktu. Köpeğin halinden belliydi kuduz olduğu. Köpek koşarak da gitmedi, yavaş yavaş ilerledi. Ben de şoka girmiştim. Bir 20 dakika sonra üstümü değiştirip hastaneye gittim.' Mehmet Karcı’nın yaşadığı olayın benzerleriyle karşılaşan diğer mağdur vatandaşlar da benzer şekilde sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı.

Diyarbakır’da Sokak Köpeği Bir Günde 8 Kişiyi Isırdı2 Result

Aynı Sokak Köpeği Tarafından Isırıldı

Mehmet Karcı’nın ifadesine göre, hastanede yapılan incelemeler sonucunda aynı gün içerisinde toplamda 8 kişinin aynı sokak köpeği tarafından ısırıldığı belirlendi. Bu durum, şehirdeki köpek saldırılarının boyutlarını gözler önüne seriyor.

Diyarbakır’da Sokak Köpeği Bir Günde 8 Kişiyi Isırdı4 Result

Yetkililerden Uyarı

Vatandaşları sokak köpeklerinin saldırılarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyanan yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguluyor.

Diyarbakır’da Sokak Köpeği Bir Günde 8 Kişiyi Isırdı3 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pendik'te icradan satılık 140 m² arsa

Pendik'te icradan satılık 140 m² arsa