Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakır'da Arazi Anlaşmazlığı Kavgaya Dönüştü: 1 Ölü 6 Yaralı

Diyarbakır'da Arazi Anlaşmazlığı Kavgaya Dönüştü: 1 Ölü 6 Yaralı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki akraba aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavga sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır'da Arazi Anlaşmazlığı Kavgaya Dönüştü: 1 Ölü 6 Yaralı
KAYNAK: İHA

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi'nde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba iki aile arasında büyük bir kavga çıktı. Şehitlik Caddesi'nde meydana gelen olayda, silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kargaşa sırasında 7 kişi yaralandı, bunlardan 2’si yoldan geçen vatandaşlar oldu. Kavgada ayrıca 3 araç da hasar gördü.

H H H

Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi ile Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

H H H2

Ağır yaralanan Sıdıka Kaya'nın hayatını kaybettiği, diğer 6 kişinin ise tedavi altına alındığı bildirildi. Yaralılardan birinin durumu ağır olarak değerlendirilmekte. Polis, olayla ilgili olarak iki şüpheliyi gözaltına aldı. Kaçan şahısların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

H H H4

H H H3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman'da Ruhsatsız Kasaba Şok Baskın: Tarihi Geçmiş ve Etiketsiz Etler Ele Geçirildi

Adıyaman'da Ruhsatsız Kasaba Şok Baskın: Tarihi Geçmiş ve Etiketsiz Etler Ele Geçirildi