Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakır'da Abluka Operasyonu: 24 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı, 2 Milyon Liralık Altın Sahibine Teslim Edildi

Diyarbakır'da Abluka Operasyonu: 24 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı, 2 Milyon Liralık Altın Sahibine Teslim Edildi

Diyarbakır'da gerçekleştirilen "Abluka" operasyonuyla 24 hırsızlık şüphelisi yakalandı. Operasyon sonucu ele geçirilen 2 milyon lira değerindeki altınlar sahibine teslim edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır'da Abluka Operasyonu: 24 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı, 2 Milyon Liralık Altın Sahibine Teslim Edildi
KAYNAK: İHA

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirde hırsızlık, yaralama, tehdit ve kurşunlama gibi suçlara karışan kişileri yakalamak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı. Bu çalışmalar sonucunda, zanlıların evlerden ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlendi.

Polis ekipleri, "Abluka" adı verilen operasyon kapsamında belirlenen adresleri ablukaya alarak 24 şüpheliyi yakaladı. Operasyon sırasında, bazı zanlılar yatakta uyurken, bazıları ise perde arkasına saklanmış halde yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar arasında, 17 yaşında olan ve çok sayıda suç kaydı bulunan iki kişi de bulunuyor.

2 Milyon Lira Değerindeki Altınlar Sahibine Teslim Edildi

Operasyonun en dikkat çekici sonuçlarından biri de, bir iş yerinin önünde arabanın içinden çalınan 2 milyon lira değerindeki altınların bulunması oldu. Polis ekipleri, ele geçirilen altınları sahibine teslim etti. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Güvenlik Kameraları Hırsızları Kaydetti

Olay yerinde bulunan güvenlik kameraları, hırsızlık anlarını kaydederek polis ekiplerinin operasyonunda önemli bir rol oynadı. Bu kayıtlar sayesinde hırsızların izleri sürülerek, çalıntı malların büyük bir kısmı sahibine ulaştırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor'da Keita Balde sağlık kontrolünden geçti

Sivasspor'da Keita Balde sağlık kontrolünden geçti