Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Dilan Polat tahliye mi oldu?

Dilan Polat tahliye mi oldu?

Sosyal medyada lüks yaşam ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın davasında, bazı tutukluların serbest bırakılmasına karar verildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dilan Polat tahliye mi oldu?
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medyada lüks yaşamı ve kara para aklama iddialarıyla dikkat çeken iş insanı Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın yargılandığı davada önemli bir gelişme yaşandı. Mahkeme, aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da bulunduğu bazı tutukluların tutuksuz yargılanmasına karar verdi, ancak Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutukluluklarının devamına hükmetti.

Hakimlik tahliye kararı verdi

4. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğunun devamına karar verdi. Ancak, aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu’nun da bulunduğu diğer tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükmetti. Başka davadan tutukluluğu olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edilecekler.

Dilan Polat tahliye mi oldu?

Dilan Polat'ın kardeşi de tahliye edildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunlarına Muhalefet' suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında, Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün operasyonuyla gözaltına alınmıştı. Operasyon sonucunda aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın bulunduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 14 Haziran 2024 Cuma Bugünün Kararları Neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 14 Haziran 2024 Cuma Bugünün Kararları Neler?