Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Denizli'de Zincirleme Kaza: Bir Ölü Bir Yaralı

Denizli'de Zincirleme Kaza: Bir Ölü Bir Yaralı

Denizli'nin Çal ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen zincirleme kazada, iki otomobil ve bir tırın çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli'de Zincirleme Kaza: Bir Ölü Bir Yaralı
KAYNAK: İHA

Denizli'nin Çal ilçesi İsabey Mahallesi Denizli yolunda gece saatlerinde meydana gelen korkunç kazada, bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Kazada, Erdal Özhan yönetimindeki 20 D 6681 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yaşar Ö.'nün kullandığı 20 ABD 765 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yolun ortasında kalan iki otomobile, arkadan gelen Mustafa D.'nin kullandığı 20 AGP 611 plakalı tır çarptı.

Kaza sonrası diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçlarında sıkışan yaralı sürücüler Yaşar Ö. ve Erdal Özhan'ı çıkartarak, sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu Ağır Olan Sürücü Kurtarılamadı

Kazada ağır yaralanan sürücüler, daha sonra Denizli'ye sevk edildi. Ancak durumu kritik olan Erdal Özhan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Özhan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Meydana gelen zincirleme kaza ile ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın oluş nedenleri ve sorumluların belirlenmesi amacıyla kapsamlı bir inceleme yürütülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Defne'de tehlikeli yıkım! Yol trafiğe kapatılmadı

Hatay Defne'de tehlikeli yıkım! Yol trafiğe kapatılmadı