Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Denizli'de kaybolan iş insanı arama çalışmaları devam ediyor

Denizli'de kaybolan iş insanı arama çalışmaları devam ediyor

Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya'nın Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında kaybolduğu haberi üzerine Sahil Güvenlik ekipleri derhal denizde arama çalışmalarına başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli'de kaybolan iş insanı arama çalışmaları devam ediyor

Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya'nın Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında kaybolduğu haberi üzerine Sahil Güvenlik ekipleri derhal denizde arama çalışmalarına başladı. Sahil Güvenlik tarafından yapılan açıklamada, Didim ilçesi açıklarında Türk Arama Kurtarma Bölgesi içerisinde, üzerinde şahıs bulunmayan başıboş halde sürüklenen bir teknenin ihbarını aldıkları belirtildi. Olay yerine yönlendirilen 2 Sahil Güvenlik Botu tarafından yapılan incelemede, Türk bayraklı 'FBR' isimli teknenin içinde kimsenin olmadığı ancak çeşitli eşyaların bulunduğu tespit edildi.

Açıklamada devamla, yapılan araştırmada teknenin içinde denize açılan ve denize düştüğü düşünülen bir şahsın bulunamadığı, ancak teknenin sahipsiz olduğu ve eşyaların bulunduğu belirtildi. Bunun üzerine olay yerine ilave 1 Sahil Güvenlik Uçağı, 1 Sahil Güvenlik Helikopteri, 1 İnsansız Hava Aracı ve 2 Sahil Güvenlik Botu daha sevk edildiği ifade edildi. Ancak yapılan arama kurtarma faaliyetleri sonucunda halihazırda kayıp olan şahsa dair herhangi bir bulguya rastlanmamıştır.

Sahil Güvenlik ekipleri, kayıp iş adamını bulmak amacıyla arama çalışmalarına devam ediyor.

Denizde Kaybolan Şahsı Arama Çalışmaları Devam Ediyor2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Yerlikaya: Kırmızı bültenle aranan İngiliz uyruklu Mohammed Zakir Mıah ve Çin uyruklu Chen Xuefeng yakalandı

Ali Yerlikaya: Kırmızı bültenle aranan İngiliz uyruklu Mohammed Zakir Mıah ve Çin uyruklu Chen Xuefeng yakalandı